Livets resa! Varför är inte alla här?

Andra kvällen, ett hett hotellrum med glasdörrar till toaletten. Måste man ställa sig när man ska pissa nu eller? Fint är det i varje fall och en allmän belåtenhet noteras i rummet. Imorgon börjar äntligen FISM och förväntningerna är stora, i synnerhet att få uppleva kinesernas sattsning och öppningsceremoni. Vi känner kineserna ganska väl och efter OS så har man verkligen fått en god smak för vad de går för, så frågan är om man kan förvänta sig lika mycket av öppningen den här gången? Jag kan nog konstatera att det inte är något snack om saken!

Allmänt kan även komenteras att dagens och gårdagens aktiviteter varit väldigt njutfulla men även stressiga. Total vokabukär inkompetens vad gäller det engelska språket har satt lite käppar i hjulen men samtidigt flera glada skratt! Kinesiska muren har bidragit till fasta vader men även ömma fötter som åtgärdades ganska fort av 40 st små kineser samt dess väldigt "berömda" doktorer! Jaja detta var väl en lite mindre uppdatering och förhoppningsvis är det någon annan som tar sig ann jobbet att berätta lite mer om  det "roliga"! ;)

Tre ord som skilldrat de två första dygnen:
- Trumpen
- Bajing
- Suddigt

Livet, gör som jag!

/Matteramos

Kommentarer
Postat av: Christer Nilsson

Underbart att få rapporter från FISM! jag lyckades inte skaffa en enda referent tyvärr - nu litar Sveriges trollkarlar på er!

2009-07-27 @ 10:48:23
URL: http://www.magiarkivet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0